Sarung tangan nyopir kulit DPAK

Katrangan singkat:

 DCPAK

 joysun

 42032910


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

sarung tangan driver kulit biji kulit babi, jempol kunci, punggung elastis shirred, manset empuk, tanpa garis, ukuran: s-xl

Fitur:

Sarung Tangan Driver Kulit Gandum dirancang kanthi punggung shirred elastis sing nyekel sarung tangan tujuan umum iki kanthi aman ing tangan pangguna. Fitur sing nyenengke lan ningkatake ketrampilan kalebu pola potongan gunn, jempol swiwi / lurus / keystone, lan driji indeks sing lancar. Kulit gandum nolak kelembapan lan njaga keluwesan sajrone wektu sing suwe. Sarung Tangan Tujuan Umum minangka pilihan sing apik kanggo nglindhungi tangan kanggo nyopir, sarana, las cahya, gudang lan perakitan.

Aplikasi:

Peralatan konstruksi, peralatan pertanian operasional, forklift operasi, peternakan, truk tangki dan operator trailer traktor, karya utilitas, industri otomotif, penanganan material, operasi gergaji, nggawe, industri mebel, industri kayu, mig / tig & las heli-arc, penambangan , repackaging lan bundling operasi, stamping, plus kabeh aplikasi tujuan umum sing mbutuhake ketangkasan sing luwih gedhe.

tupian7

Rincian Paket / Kemasan normal:

1 lusin / polybag, 10 puluhan / CTN, 28x28x70CM / CTN Utawa miturut sarat pengepakan sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: